PÄIVÄKODIT/KOULUT

kuinka TOIMIMME

Yhteistyökumppanimme tilaavat kauttamme Liikennetaito-oppaita lahjatilauksena lähetettäväksi lähimpään tai valitsemaansa päiväkotiin, esikouluun tai kouluun.

Yhdistyksen kannatus jäsenien avulla toimitamme Liikennetaito materiaalia käyttöönne, kuten esimerkiksi oppaita ja tulostettavia Liikennetaito-opas tehtäviä jolloin voitte aina tarvittaessa tehdä näitä päiväkodissa tai jakaa oppilaille koulussa tai kotona tehtäväksi.

Mikäli päiväkodilla tai koululla on tarvetta Liikennetaito-oppaille tai materiaalille, olkaa meihin yhteydessä. Ilmoittakaa meille päiväkotinne tai koulunne; nimi, tilaajan nimi, osoite ja lasten määrä.

Pyrimme aina toimittamaan riittävän määrän oppaita tai materiaali, jotta kaikille riittää omansa ja vielä kotiinkin vietäväksi.

Pyynnöt: info(a)liikennetaito.net

Tässä esimerkki oppaamme käytöstä Leppävirralla

Mukana alueen yritykset ja päiväkodit.

“Leppäkertun esiopetuksessa tutustutaan liikenneturvallisuuteen läpi esiopetusvuoden. Yhdessä tutkitaan liikennesääntöjä ja -merkkejä sekä harjoitellaan liikkumaan liikenteessä turvallisesti. LASTEN LIIKENNETAITO -oppaassa on mielenkiintoisia tehtäviä sekä tärkeää tietoa lapsille.”

Päiväkoti Viitosvintiöt:

“Meillä päiväkodin ryhmä on käynyt kävelyretkellä liikenneasioita tutkaillen ja tehneet päiväkodilla kirjasesta tehtäviä. Kovasti ovat lapset tykänneet.”

Opas pyynnöt: info(a)liikennetaito.net
Ilmoittakaa meille päiväkotinne tai koulunne; nimi, tilaajan nimi, osoite ja lasten määrä.