Osallistu kampanjaan

Meidän kaikkien läheisyydessä on päiväkoteja ja kouluja. Joka vuosi lähes 300.000 lasta aloittaa päiväkodin tai koulun. Päiväkodeilla ei useimmiten ole resursseja tai budjettia hankkia näitä Liikennetaito-oppaita. Me olemme yhdessä teidän kanssa toteuttamassa tätä. Mielestämme jokainen lapsi tarvitsee opetusta ja ohjausta turvalliseen liikkumiseen liikenteessä.

Lapsemme liikkuvat usein ennen ja jälkeen koulua yksin. Mitä aiemmin opetamme heille varovaisuutta liikenteessä, sitä parempi.

Ole mukana yksityishenkilönä tai yrityksenä kehittämässä lasten turvallista liikenteessä liikkumista.

Kuinka toimimme?

Rekisterissämme on kaikki päiväkodit ja koulut alueittain jotka ovat halukkaita kehittämään lasten liikennetaitoja materiaalimme tai oppaidemme avulla. Olemme aina tarvittaessa yhteydessä päiväkotiin tai kouluun ja kerromme kampanjasta sekä alueiden yritysten ja yksityisten mukana olosta. Liikennetaito-oppaat ovat aina tervetulleita päiväkoteihin ja kouluihin.

Yhteistyökumppaniksi 

Yhteistyökumppanina tilaat meiltä haluamasi määrän Liikennetaito-oppaita. Me toimitamme oppaat suoraan valitsemaanne tai valitsemaamme päiväkotiin tai kouluun joten valinta on vapaa ja helppo. Osallistumimaksunne liitteenä saatte kunnikirjan tulostettavaksi käyttöönne, jolla osoitatte olevanne mukana tässä tärkeässä kampanjassa alueellanne.

Yhteistyökumppanit saavat halutessaan näille sivuille sekä facebook sivullemme maininnan siitä, että ovat mukana tässä alueellisessa kampanjassa.

Tilata voit yksityishenkilönä tai yrityksenä.

Tilaa Lasten Liikennetaito-oppaita:
Sähköpostitse: tilaukset@liikennetaito.net
Soittamalla asiakaspalveluumme: 09-26060260 (ark. 10-14)

Katso kampanjahintamme tästä.

Toimimme reilusti!

Oppaat lähtevät suoraan painostamme viikoittan tilaajalle tai vastaanottajalle Matkahuollon toimesta ja seurantanumerolla. Kun olette varmistuneet toimituksesta tai vastaanottaneet tilauksenne, maksatte osallistumismaksunne ja postikulut, tämä on mielestämme reilu tapa toimia.

Kiitos, että olet mukana!